Over ons

 

 

 

Wij zijn Richard en Chet, twee lokale ondernemers die de regio en de mensen die er wonen zeer goed kennen. Met vele jaren ervaring in de keukenbranche bent u bij ons aan het juiste adres voor advies op maat. Bij ons staat u als klant centraal! Uw wensen en ideeën zullen wij, samen met u, vertalen naar uw droomkeuken. Of u nou op zoek bent naar een landelijke keuken, een gezellige woonkeuken, een bijzondere designkeuken of een strakke moderne keuken; wij zijn van alle markten thuis!

Rechte keukens, hoekkeukens, kookeilanden, schiereilanden, parallel opstellingen en u-keukens; u vindt ze allemaal in onze gezellige splinternieuwe showroom aan de Spankerenseweg, al jarenlang de plek voor de laatste trends op het gebied van huis en interieur.

Onze prachtige showroom is gevestigd in Dieren, een dorp dat behoort onder de gemeente Rheden en liggend tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Wij zijn trots op dit dorp en trots dat wij in Dieren onze droom waar kunnen maken om onze klanten van hun droomkeuken te mogen voorzien!

Komt u gerust eens langs om te u te oriënteren op een nieuwe keuken. De koffie staat voor u klaar en we helpen u graag.

Tot snel!

 

Facebook