VolTreffer: matzwart met hout

Iedere maand lichten we een nieuwe trend of design uit die favoriet is bij ons en onze klanten. Deze maand is dat: de mat zwarte keuken met houtlook. Deze trend heeft het allemaal. Een luxe en strak design door de greeploze keuken en donkere kleuren. Tegelijkertijd een gezellige warmte door de lichte houtlook waarmee het zwarte mooi contrasteert. Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe in deze keuken heerlijk lang nagetafeld kan worden.

Duitse matzwarte keukens in combinatie met lichte houttinten.

Stoer, verleidelijk en stijlvol

Wij zijn al een tijdje fan van de greeploze mat zwarte keuken. De brede lades en strakke lijnen van de greeploze keukendeuren passen naadloos in een modern, tijdloos of minimalistisch interieur. 

Een nieuwe twist op deze trend is de combinatie van mat zwart met een houtlook. Of het nou het werkblad, de keukenfronten, of de achterwand is, zodra je een houtelement toevoegt aan de keuken veranderd de hele sfeer. Nog steeds strak en trendy, maar ook warm en luxe. 

Creëer je eigen mat zwarte droomkeuken met houtaccenten van Duitse kwaliteit bij KüchenTreff Dieren.

Kleine variatie, groot verschil

Ook mooi: de mat zwarte keukenkastjes meer uitstraling geven door te kiezen voor een mat zwart met houtnerf. Zo breng je op een hele subtiele manier meer structuur die toch net even voor een iets spannender effect zorgt. In deze keuken is zelfs gekozen voor een combinatie van egale keukenkastjes met zwarte houtnerf. Kan heel prima gecombineerd worden met een licht eikenblad. 

Het voordeel van de combinatie van hout met matzwart is dat het kleuren zijn die al tientallen jaren worden gebruikt in het interieur. Het is dus even trendy als tijdloos en we verwachten dat het nog jaren erg gewild blijft.

De voordelen van zwart met houtlook keukens

Bang voor vingerafdrukken op je strakke egale keukenkastjes? Geen zorgen, met de anti-fingerprint coating is dat verleden tijd. Af en toe afdoen met een vochtige doek is voldoende om de keukenkastdeuren te onderhouden. Dan is de zwarte kleur natuurlijk ideaal, daar zie je een stuk minder op dan de trend tegenhanger: sneeuwwitte keukens. 

De matzwarte coating absorbeert reflectie. Hierdoor oogt je keuken heel overzichtelijk en rustig. Dit is erg prettig bij het koken. Kom eens langs in een van onze showrooms om het zelf te ervaren.

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken.

Ontdek al onze keukenstijlen

Ben je er nog niet helemaal over uit welke keukenstijl het beste bij je past? Een keuken uitzoeken doe je niet zomaar, dus dat snappen wij helemaal. Laat jezelf inspireren door onze keukenstijlpagina’s, of maak een afspraak en kom langs in een van onze showrooms.

Iedere keuken die wij verkopen is uniek en wordt samen met jou samengesteld. Wij verkopen zowel A-merken als huismerken waarmee we aan vrijwel elke wens kunnen voldoen.