Duitse keuken kopen in Nederland

Op zoek naar een Duitse keuken in Nederland? Duitse keukens zijn populair door hun enorm goede kwaliteit, degelijkheid en betaalbare prijzen. Zoals onze naam al doet vermoeden zijn wij een Duits keukenmerk. We verkopen uitsluitend Duitse keukens door heel Nederland. Zo hoef jij niet meer de grens over om een betaalbare Duitse keuken te kopen. Met meer dan 20 vestigingen door heel Nederland vind je er altijd wel eentje bij jou in de buurt. KüchenTreff werkt met veel verschillende keukenmerken van budgetvriendelijk tot high-end. Je koopt bij ons nooit een kant-en-klare keuken. Het is echt maatwerk. Zo weet je zeker dat we alles in huis hebben om jouw droomkeuken te leveren.

De Duitse keuken betekent de beste kwaliteit maatwerk voor ieder budget

Duitse keukens

Op zoek naar een Duitse keuken?

Veruit het grootste deel van de keukens die verkocht worden in Nederland zijn in Duitsland geproduceerd. Al tientallen jaren worden hier met veel zorg keukens samengesteld met de beste materialen die uitvoerig getest worden op kwaliteit en degelijkheid. Doordat ze dit op grote schaal en de meest efficiënte manier doen kunnen ze deze keukens ook voor een goede prijs aanbieden. Scandinavische of Italiaanse stijl keukens kunnen geproduceerd zijn in Duitsland. Er is dus een verschil tussen Duitse keukens en de Duitse keukenstijl. 

Creëer je eigen luxe Duitse droomkeuken van Duitse kwaliteit en prijzen bij KüchenTreff Dieren.

De Duitse keukenstijl

De Duitse keukenstijl wordt gekenmerkt door een voorliefde voor grijs. Allerlei tinten maar lichtgrijs of antraciet heeft de voorkeur. Verder vind je veel natuurlijke materialen zoals natuursteen, beton of hout. Over het algemeen bestaat de Duitse keukenstijl uit strakke lijnen en een modern en stoer uiterlijk. Veel opbergruimte en praktische indeling zijn een must. Wat dacht je van apparatuur? De nieuwste technische snufjes op keukenapparatuurgebied komen uit Duitsland. 

Kenmerkend voor de Duitse stijl is het combineren van de verschillende manieren die op die manier een verrassend effect geven. Hoogglans wit met hout.  

Meest populair: grijs en greeploos

Waar de zwarte keuken uitermate populair is in Nederland is de grijze keuken de ultieme favoriet in Duitsland, gecombineerd met een natuurstenen look. Om de strakke moderne look te benadrukken zie je in deze keuken weinig keukengrepen. Met push-to-open technologie of met een ingefreesde greeplijst oogt de keuken rustig. Naast deze stijl zijn er tal van andere kleuren en stijlen te vinden in de Duitse keuken. Hieronder hebben we een aantal inspiratiebeelden voor je geselecteerd. 

Kom langs en laat je inspireren

We nemen graag de tijd om je te helpen met een persoonlijk advies op maat voor jouw nieuwe keuken.